Pleisterwerken Knockaert G.

Biedt topservice op maat in stucwerk en meer over geheel West-Vlaanderen

Specialisten sinds vier generaties, uw vertrouwen waard!

Pleisterwerken G. Knockaert is actief in heel West-Vlaanderen met een zeer uitgebreide dienstverlening en dat al vier generaties lang. 


Ontdek hier meer over:

- Pleisterwerken
- Sierpleister
- Gevelbepleistering
- Gevelisolatie
- Renovaties
- Reiniging van daken en gevels

Maak een afspraak

Pleisterwerken

Wij weten alles over pleisterwerk 

Het maakt niet uit of u nu een verlaagd (vals) plafond wilt, een nieuwe scheidingswand wilt laten plaatsen of uw nieuwbouw perfect af wilt laten werken. Wij van Pleisterwerken Knockaert G. (Harelbeke, Bavikhove) hebben alle kennis en ervaring in huis om uw project vlak en strak af te werken. 

Alle soorten sierpleister en prachtig stucwerk voor binnen, spuitkurk en spuitplamuur, strakke gevelbepleistering of een ambachtelijk gekaleide gevel, een squashbox cementeren of oud pleisterwerk opknappen … wij kunnen echt elke klus feilloos voor u uitvoeren. 

Voor binnen- en buitenpleisterwerk, vraag gewoon een vrijblijvende offerte aan bij Pleisterwerken Knockaert G!

Sierpleisters en ornamenten voor stijlvol stucwerk 

Met decoratieve pleisters, ornamenten en sierlijsten krijgt een ruimte veel meer klasse en stijl. Wij van Pleisterwerken Knockaert G. uit het West-Vlaamse Bavikhove hebben er al vier generaties ervaring in, dus vertrouw uw wanden en plafonds gerust aan ons toe. 

Ook om oude sierlijsten te laten restaureren of nieuw sierpleisterwerk te laten plaatsen kunt u natuurlijk een beroep op ons doen. Wij leveren stukadoorswerk op maat van elke ondergrond.

Vraag hier uw vrijblijvende offerte aan bij Pleisterwerken Knockaert G!

Sierpleister

Gevelbepleistering

Bescherm uw woning of pand met goede bepleistering 

Met degelijke gevelbepleistering is uw thuis of werkplek beter beschermd tegen weer en wind. Daarnaast krijgt het pand er extra cachet mee. De specialisten van Pleisterwerken Knockaert G. uit Bavikhove (West-Vlaanderen) vertellen u er graag meer over. 

De kwaliteitspleisters die wij gebruiken hebben een lange levensduur en wapenen uw buitenmuren optimaal tegen kou, vocht en hitte. We plaatsen ook gevelisolatie voor optimaal effect. 

Een pleisteraar waar u op kunt vertrouwen? Bel naar Pleisterwerken Knockaert G!

Optimaal comfort binnen begint buiten 

Als u op zoek bent naar een ervaren aannemer om de gevel en buitenmuren te laten isoleren, ga dan eens informeren bij de specialisten van Pleisterwerken Knockaert G. in het West-Vlaamse Harelbeke (bij Kortrijk). 

Wij hebben vier generaties ervaring en gebruiken altijd kwaliteitsmaterialen van topmerken. Bijvoorbeeld de isolatieplaten van Cantillana voor een gegarandeerd duurzame beschermingslaag op alle buitenmuren. Wij plaatsen de gevelisolatie degelijk en vlot, zodat u snel kunt besparen op uw energiefactuur. Desgewenst brengen we ook een mooie pleisterlaag aan. 

Pleisterwerken Knockaert G. is actief over heel West-Vlaanderen!

Gevelisolatie

Renovaties

Ervaren in de vernieuwing van gevels 

Als u op zoek bent naar een specialist in duurzame buitenbepleistering, neem dan contact op met de medewerkers van Pleisterwerken Knockaert G. (Bavikhove, Harelbeke). Wij hebben al vier generaties en 35 jaar ervaring in gevelrenovatie! 

Stijlvolle renovatie van al het pleisterwerk binnen 

Ook voor isolerend en decoratief pleisterwerk kunt u bij ons terecht. Wij werken elk project, klein én groot, grondig voor u af. Verlaagde plafonds en valse wanden, sierlijsten en stucwerk … wij zorgen dat alles er weer als nieuw uitziet! 

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor de vernieuwing van alle bepleistering!

Dakreiniging 


Elk dak wordt constant blootgesteld aan de weersomstandigheden. Dat laat dan ook zijn sporen na: bladeren, stof en zand, mosvorming etc. Laat daarom uw dak van tijd tot tijd reinigen door een specialist. Wij van Pleisterwerken Knockaert G. uit West-Vlaanderen zorgen voor een perfecte ontmossing en reiniging, zodat het dak langer meegaat. 


Gevelreiniging 


Ook de gevel van uw pand heeft om die reden zo nu en dan een reinigingsbeurt nodig. Wij hebben al het professionele materiaal om gevel en buitenmuren grondig schoon te maken. We doen dat zeer zorgvuldig en geven de pleisterlaag daarna ook een water- en vuilafstotende behandeling voor een duurzaam resultaat.

Reiniging van daken en gevelsWilt u meer informatie of een gratis prijsofferte, neem dan hier
contact op met Pleisterwerken Knockaert G!